Μία ακόμα ασφαλή παιδική χαρά παρέδωσε η δημοτική αρχή του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης στους δημότες της. 

Η πλήρως ανακαινισμένη και πιστοποιημένη παιδική χαρά που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Ανεξαρτησίας (πρώην 208), βρίσκεται ήδη σε χρήση και καθημερινά την επισκέπτονται δεκάδες οικογένειες με τα παιδιά τους. 

Στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης εδώ και δύο χρόνια έχει μπει σε εφαρμογή και είναι σε πλήρη εξέλιξη, ένα ευρύ πρόγραμμα ανακατασκευής και πιστοποίησης του συνόλου των παιδικών χαρών, καθώς η κατάσταση η οποία τις παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν αυτή της εγκατάλειψης και της επικινδυνότητας για τα μικρά παιδιά.

"Μέχρι στιγμής έχουμε ανακαινίσει και παραδώσει πιστοποιημένες προς χρήση στους κατοίκους του δήμου, 20 Παιδικές Χαρές. Απομένουν άλλες 10 οι οποίες σύμφωνα με τον προγραμματισμό των Τεχνικών Υπηρεσιών μας θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος του έτους", δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος. 

"Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι η ασφάλεια των παιδιών μας" τόνισε ο δήμαρχος δηλώνοντας πως, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης συνεχίζεται με αμείωτους και γοργούς ρυθμούς. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.