Κυριαζίδης: Στηρίζω τον Τ. Μπαλτάκο
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης και μέλη του Τομέα, βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός και βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου, τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Νίκαιας Αττικής, καθώς και την τοπική δημοτική αρχή.

Αμέσως μετά, ο κ. Κυριαζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με σχεδόν μόλις το 1/3 της προβλεπόμενης δύναμης, οι αστυνομικές υπηρεσίες στη Νίκαια καλούνται να πραγματοποιήσουν το ακατόρθωτο. Να αστυνομεύσουν, δηλαδή, μία περιοχή 110.000 κατοίκων, χωρίς καμία ουσιαστική υποστήριξη από την επίσημη Πολιτεία.
 
Ο πολυδιαφημισμένος από την Κυβέρνηση θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς υπολειτουργεί, καθώς μεγάλο μέρος της δύναμης, που είναι επιφορτισμένο με το έργο αυτό, απασχολείται σε άλλα καθήκοντα.
 
Οι πολίτες - όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Δήμαρχος Νικαίας κ. Ιωακειμίδης Γεώργιος - επιζητούν περισσότερη ασφάλεια. Η όποια συνδρομή των δημοτικών Αρχών προς τις αστυνομικές υπηρεσίες, δεν είναι δυνατόν να συμπληρώσει τις ελλείψεις και την απουσία της μέριμνας που οφείλει να επιδεικνύει το Υπουργείο  Προστασίας του Πολίτη.
 
Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και απαιτεί την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου, ώστε να ενισχυθούν οι υποβαθμισμένες αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής. Η Κυβέρνηση οφείλει, επιτέλους, να συνειδητοποιήσει ότι με την ασφάλεια και την προστασία του πολίτη δεν μπορεί να παίζει!».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.