Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για την απώλεια του Κώστα Μήτση
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρέστη σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου, στην επίσημη παρουσίαση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας «Ρίο 2016».

            Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Μητσοτάκης, ανέφερε τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε, αγαπητή Κέλυ, κυρίες και κύριοι,

Σκεφτόμουνα, καθώς σας έβλεπα  σήμερα εδώ μαζεμένους και έτοιμους για να αναχωρήσετε γι’ αυτό το όμορφο ταξίδι στο Ρίο, τους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη: “πάντα πάντα περνάς τη φωτιά για να φτάσεις στη λάμψη”.

Εσείς οι ίδιοι έχετε περάσει μέσα από τη φωτιά, το καμίνι της δικής σας προσωπικής αντιξοότητας. Και έχετε ήδη βρεθεί νικητές, σε αυτήν την πολύ μεγάλη μάχη, την οποία έχετε δώσει. Έχετε περάσει τις αντιξοότητες, με αυταπάρνηση, με ενθουσιασμό.

Μέσα από τη δική σας παρουσία και μέσα από τη δική σας αγωνιστικότητα, στέλνετε σε όλους μας ένα μήνυμα: ότι η ανθρώπινη θέληση μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

Εγώ δεν θα ευχηθώ κατ’ ανάγκη να αυξήσουμε τον αριθμό των μεταλλίων. Τα μετάλλια - ξέρετε - είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Και το μετάλλιο είναι η τελική επιβράβευση της αριστείας. Η συμμετοχή σας, όμως, και μόνο, σε αυτούς τους αγώνες, για τον κάθε ένα, για την κάθε μία ξεχωριστά, είναι ήδη μία νίκη. Είναι ήδη ένας λόγος, για να είμαστε όλοι εθνικά υπερήφανοι, γι’ αυτό το οποίο προσφέρετε στην ελληνική κοινωνία.

Να είστε καλά και καλή επιτυχία.

Οι ευχές μιας ολόκληρης χώρας θα σας συνοδεύουν».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.