Εμφάνιση IMG_6961.JPG
Ο Δήμαρχος  Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Γηροκομείου της πόλης, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ. Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά.  
 Εμφάνιση IMG_6981.JPG
Στον χαιρετισμό του, ο κ. Μώραλης,  τόνισε:
«Σεβασμιώτατε, κυρίες και κύριοι, χρόνια πολλά και υγεία για όλους. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα κάθε φορά που επισκέπτομαι  το Γηροκομείο Πειραιά,  γιατί είναι μία από τις δομές που τιμούν και κοσμούν την πόλη μας. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον Σεβασμιώτατο, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους εργαζόμενους που δίνουν και την ψυχή τους για να έχουμε αυτό το Γηροκομείο στην πόλη μας.  Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια  στους υποστηρικτές που βοηθούν, στους χορηγούς που προσφέρουν σημαντικό έργο και στους τρεις Αντιδημάρχους που είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου, που εν πάση περιπτώσει με την παρουσία τους είμαστε κι εμείς περήφανοι ότι συνδράμουμε στο  σημαντικό του έργο. Βέβαια δεν συνδράμουμε όσο   θα επιθυμούσαμε. Επιθυμία όλων μας είναι  να προσφέρουμε περισσότερα πράγματα. Δυστυχώς όμως τα οικονομικά του Δήμου,  δεν το επιτρέπουν. Θέλω να πιστεύω όμως ότι του χρόνου θα είναι καλύτερα και θα μπορούμε να προσφέρουμε πιο ουσιαστική βοήθεια, πέραν της σημαντικής συμβολής των τριών Αντιδημάρχων στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Μακάρι να είχαμε παρόμοιες δομές στην πόλη. Τέτοιες δομές ζηλεύουν και ιδιωτικές πρωτοβουλίες για τον τρόπο  λειτουργίας. Σεβασμιώτατε συγχαρητήρια και σε εσάς ως Προεδρεύων και στην Εκκλησία για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλετε. Όπου εμπλέκεται η  Εκκλησία, νομίζω, έχουμε θετικά αποτελέσματα, τουλάχιστον στην πόλη μας αλλά και ευρύτερα. Προσπαθούμε κι εμείς να βοηθήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με  μεγαλύτερη ένταση. Σας ευχαριστώ».

Στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του «Γηροκομείου Πειραιώς» από το Δήμο παραβρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.: Νίκος Καρβουνάς, Στέλιος Γαϊτανάρος, Κυριάκος Σιγαλάκος, Γιάννης Μελάς, Αλέξανδρος Αργουδέλης, η Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κυρία Ευαγγελία Αθανασίου καθώς και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.