Εμφάνιση 13342882_994902693957024_5620746402290373574_n.jpg
Ο Δήμος μας, με συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου και του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Οικονομικών Πέτρου Ξηνταβελώνη εκπροσωπήθηκε αποτελεσματικά, ενώπιον της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, από τον εξειδικευμένο στο φορολογικό δίκαιο, Δικηγόρο Αθηνών, Στάθη Μπακάλη, ο οποίος σε συνεργασία με τον έγκριτο Δικηγόρο Αθηνών και Νομικό Σύμβουλο του Δήμου, Δημήτρη Καρούζο, κατόρθωσε, με την προσφυγή που ασκήθηκε, από το Δήμο, να μειώσει το αρχικά επιβληθέν υπέρογκο ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων (1.200.000) Ευρώ, στο ποσό των τετρακοσίων χιλιάδων (400.000) Ευρώ, σχετικά με μια φορολογική υπόθεση της πρώην Δημοτικής Επιχείρησης ΚΕΔΕΑ, στις υποχρεώσεις της οποίας έχει υπεισέλθει ο Δήμος.
Εμφάνιση 10.jpg
Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Πέτρος Ξηνταβελώνης δήλωσε πως μολονότι τα επιβληθέντα ποσά αφορούν διαχειριστικές χρήσεις των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δημότες του Δήμου μας, κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην πληγούν ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα του Δήμου. Είναι προφανές ότι ο Δήμος θα συνεχίσει το δικαστικό, πλέον, αγώνα, με την άσκηση προσφυγής και αίτησης αναστολής, ενώπιον των αρμόδιων Διοικητικών Δικαστηρίων, μέχρι την τελική δικαίωσή του, με την ίδια ομάδα συνεργατών. Επιπροσθέτως δε με συντονισμένες κινήσεις της Διοίκησης και της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου μας επιτύχαμε την έκδοση της υπ αριθμ. 2520/27/1/17  Απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών για επιχορήγηση του Δήμου μας με το ποσό των 608.088,98 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος μας προσπαθεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και να μην δημιουργεί ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις προς τρίτους.

Η έκβαση της εν λόγω υπόθεσης, επιβεβαιώνει, για ακόμα μία φορά, ότι ο Δήμος μας ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ!
Μέρα με την μέρα νοικοκυρεύουμε την πόλη μας!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.