Καβγάς Πάγκαλου -Δούρου για τα γιαούρτια στην Κερατέα

Με σκληρή ανακοίνωση στην οποία αποφεύγει να αναφέρει ακόμα και το όνομα του Θόδωρου Πάγκαλου, απάντησε η Ρένα Δούρου στα όσα είπε γι αυτήν ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Μάλιστα η Περιφερειάρχης Αθηνών υπαινίσσεται ότι μπορεί και να κινηθεί νομικά εναντίον του  κατηγορώντας τον για συκοφαντία.
Η απάντηση Δούρου ήρθε μετά από αναφορές του κ.Πάγκαλου στον ΣΚΑΙ όπου υποστήριξε ότι η Ρένα Δούρου σχετιζόταν με βίαιες αντιδράσεις προς τον ίδιο όταν ήταν αντιπρόεδρος. Συγκεκριμένα ο κ.Πάγκαλος δήλωσε «Τότε που με γιαούρτωσαν, αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα» και πρόσθεσε πως πίσω από το περιστατικό βρισκόταν η κα Δούρου.

Δήλωση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου
 «Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. 
Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας. Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου.
Τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» (Σκάι), στους κκ Ντσούνο και Κούτρα, ο πρώην αντιπρόεδρος περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.
Δεν βρίσκονται όμως στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης.
Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφηση μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του.
Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.