Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμφανίζεται πρώτο με 7 μονάδες διαφορά στην πρόθεση ψήφου, και με 8 στην αναγωγή επί των εγκύρων, αντίθετα με προηγούμενες δημοσκοπήσεις που κατέγραφαν διψήφια διαφορά.
Στην ίδια δημοσκόπηση, οι ερωτώμενοι εμφανίζονται αντίθετοι σε πρόωρη προσφυγή στην κάλπη σε ποσοστό 60%, ενώ ακόμα μεγαλύτερη είναι η απόρριψη της ταύτισης ναζισμού – κομμουνισμού, θέμα που άνοιξε πρόσφατα μετά την άρνηση της συμμετοχής του Έλληνα υπουργού Δικαιοσύνης σε συνέδριο που διοργάνωνε η εσθονική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται πρώτη με 22,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 15,6% ενώ ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 6,1, ΚΚΕ με 5,9%, Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,3%, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων με 2%, Λαική Ενότητα 1,9%, Ποτάμι 1,1% (αν και έχει δηλώσει τη συμμετοχή του στον ενιαία φορέα), Πλεύση Ελευθερίας 1%.
Αρκετά μεγάλο είναι πάντως και το ποσοστό των αναποφάσιστων με 19,7%.
Αντίστοιχα στην αναγωγή της πρόθεσης ψήφου επί των εγκύρων, τα ποσοστά μετράπονται σε: Νέα Δημοκρατία 25,8%, ΣΥΡΙΖΑ 17,8%, Χρυσή Αυγή 7%, ΚΚΕ 6,7%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 6,1%, Ένωση Κεντρώων και Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,3%, Λαϊκή Ενότητα 2,2%, Ποτάμι 1,3%, Πλεύση Ελευθερίας 1,1%.