«Το ταξίδι του Ερντογάν στην Ελλάδα σχεδιάστηκε εντελώς πρόχειρα. Όσοι το σχεδίασαν έχουν ήδη μετανιώσει», δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στην πολιτική ζωή ότι μπαίνουν κάποιες συγκεκριμένες αρχές να μην προέρχονται από την ίδια οικογένεια, πρόσωπα στην κυβέρνηση» δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς για την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να «αποκλείσει» από κάθε υπουργικό και πολιτειακό αξίωμα την Ντόρα Μπακογιάννη. «Δεν μπορεί η εξουσία να ασκείται από τα ίδια πρόσωπα» προσθέτει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι «δεν μπορεί να είναι κριτήριο επιλογής εισόδου ή εξόδου σε ένα ψηφοδέλτιο το αν είναι κάποιος γόνος ή δεν είναι».
Για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης σημειώνει ότι «δεν τον βρίσκει σύμφωνο το να αποδεχόμαστε ό,τι μας ζητούν οι ξένοι χωρίς να έχουμε τη δική μας ατζέντα ως ελληνική κυβέρνηση», ενώ κληθείς να σχολιάσει πρόσφατο δημοσίευμα του Bloomberg το οποίο επισήμανε ότι «η ελληνική οικονομία αναπτύχθηκε για τρία συνεχόμενα τρίμηνα για πρώτη φορά σε διάστημα άνω της δεκαετίας», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, περιορίζεται να πει ότι «υπό τις ευνοϊκότερες συγκυρίες η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να ξεκολλήσει και σε αυτό ευθύνεται ο Αλέξης Τσίπρας». Ωστόσο, χαρακτηρίζει «καλοδεχούμενη» μια συμφωνία για το χρέος.
Για τους πλειστηριασμούς ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «η ΝΔ δεν είναι, επί της αρχής, κατά των πλειστηριασμών» σημειώνει όμως, ότι «η κυβέρνηση δεν προστατεύει καμία κατοικία».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.