Αποτέλεσμα εικόνας για μαυριδης μπολλας
Μέλος της δημοτικής παράταξης που διοικεί τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης “Η Πόλη της Ζωής μας” έγινε πρόσφατα ο Παναγιώτης Μπόλλας με μακρά αυτοδιοικητική πορεία στον Δήμο και προσφορά σε θέσεις ευθύνης. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Μπόλλας ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλςο επί τέσσερις θητείες, ενώ στη δημοτική Αρχή Γιάννη Θεοδωρακόπουλου είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος (αυτοδιοικητικές εκλογές 2006). Παράλληλα, διετέλεσε αντιδήμαρχος κατά τη διετία 2007-2008, Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΚΑΠΗ Πεύκης τη διετία 2009-2010 με πολύ επιτυχημένη θητεία.
Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: “Χαιρετίζουμε την ένταξη του Παναγιώτη Μπόλλα στη δημοτική μας παράταξη. Ο κ. Μπόλλας διαθέτει μακρά αυτοδιοικητική εμπειρία αλλά και ενεργή συμμετοχή στα κοινά της πόλης. Είναι δυναμική προσωπικότητα που έχει εργαστεί επί σειρά ετών για την Πεύκη και αργότερα για τον ενιαίο Καλλικρατικό Δήμο. Γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες της πόλης και διακρίνεται από εκείνα τα χαρακτηριστικά ανθρώπου με υψηλή συναίσθηση ευθύνης και ευγενή διάθεση προσφοράς”.
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Μπόλλας σημειώνει: “Είναι μεγάλη μου χαρά η συνεργασία με την δημοτική παράταξη που διοικεί σήμερα την πόλη με επικεφαλής τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη. Παρατηρώ επί μακρόν την αυτοδιοικητική πορεία του Δημάρχου, από τη θέση του πολιτικού αντιπάλου αλλά και ταυτόχρονα του φίλου που μπορεί να αντιληφθεί την προσπάθεια που καταβάλλει κάποιος έστω και εάν έχει διαφορετικές πολιτικές απόψεις και θέσεις σε κάποια ζητήματα. Ταυτόχρονα, διέκρινα την άοκνη και πολύ επιτυχημένη προσπάθεια του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη για τη συρρίκνωση των οικονομικών ελλειμμάτων και των χρεών του ενιαίου Δήμου κάτι το οποίο ξεκάθαρα φαίνεται στα τελευταία απολογιστικά στοιχεία του Προϋπολογισμού που κατατέθηκε και ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο πριν από λίγες ημέρες. Οι Αρχές, η σκληρή δουλειά και η χρηστή διοίκηση που επιτελείται εν μέσω της μακράς οικονομικής κρίσης την τελευταία τριετία ως συνέχεια του οικονομικού νοικοκυρέματος Δημήτρη Φωκιανού, συνταιριάζονται με τις ανάγκες της πόλης και με την υπευθυνότητα που οφείλει να διακρίνει όλους μας προς τους συμπολίτες μας. Ως νέο μέλος της δημοτικής παράταξης της Διοίκησης του Δήμου μας τάσσομαι υπέρ της ανάπτυξης της Λυκόβρυσης Πεύκης την οποία και θα διεκδικήσω με όλες μου τις δυνάμεις υποστηρίζοντας πάντα το ‘Εμείς’ έναντι του ‘Εγώ”.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.