Με κεντρικό σύνθημα "Κάθε χρόνο κάνουμε την πόλη μας φωτεινότερη" από χθες η λεωφόρος Ιασωνίδου στο Ελληνικό έχει ένα εντυπωσιακό εορταστικό θόλο, με χιλιάδες φωτάκια να σκεπάζουν την Ιασωνίδου κάνοντάς την, την πιο εντυπωσιακά στολισμένη λεωφόρο της Αττικής.
"Στην αρχή της θητείας μας είχα δεσμευτεί πως η μιζέρια, το σκοτάδι και ο πενιχρός εορταστικός στολισμός των προηγούμενων ετών σταδιακά θα εκλείψουν και η πόλη μας κάθε χρόνο θα στολίζεται και πιο όμορφα, τόνισε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ενώ σημείωσε ότι, στόχος μας είναι κάθε χρόνο να "κτίζουμε" τον στολισμό μας ώστε να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα των δρόμων αυτών".

Όμως και οι δύο δημοτικές ενότητες του Ελληνικού και της Αργυρούπολης στολίστηκαν δίνοντας το γιορτινό χρώμα των ημερών.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, η προσπάθεια που γίνεται, γίνεται με τα λίγα χρήματα που μπορεί να διαθέσει ο δήμος για τον εορταστικό στολισμό, όμως όπως τόνισε προσπαθούν κάθε χρόνο αυτή η προσπάθεια να είναι καλύτερη.  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.