Αποτέλεσμα εικόνας για κυδωνακης δημαρχοσ

Τα θερμά συλλυπητήρια του για την απώλεια του Αντώνη Κυδωνάκη πρώτου Δημάρχου Πεύκης εκφράζει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.
Ο Αντώνης Κυδωνάκης γιατρός με ειδικότητα ενδοκρινολόγου, καταγόταν από το Τυμπάκι και έφυγε σε ηλικία 78 ετών έχοντας μεγάλη προσφορά στον τόπο, την κοινωνία της Πεύκης και ευρύτερα τον άνθρωπο.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: “Τελευταίο αντίο για τον αγαπημένο μας Αντώνη Κυδωνάκη που βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων. Τελευταίο αντίο στον σπουδαίο άνθρωπο, τον σπουδαίο γιατρό, τον Δήμαρχο που γνώριζε πολύ καλά να συνδυάζει την ορθή διοικητική λογική με τις ανθρώπινες ανάγκες και ευαισθησία. Ο Αντώνης Κυδωνάκης έθεσε τις βάσεις ανάπτυξης για να χαιρόμαστε σήμερα την Πεύκη και τιμήθηκε γι’ αυτό από τους συμπολίτες του εκλεγόμενος τρεις συνεχόμενες θητείες (1982-1994) στο αξίωμα του Δημάρχου. Ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος με ήθος και ευγένεια ψυχής . Ένας Δήμαρχος με ακέραιο χαρακτήρα που με αγάπη έδωσε τα μέγιστα για την Πεύκη με γνώμονα πάντα το συλλογικό συμφέρον . Με αγάπη και σεβασμό στο πρόσωπο του, στον άνθρωπο και Δήμαρχο Αντώνη Κυδωνάκη ευχόμαστε καλό ταξίδι . Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του . Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γενέτειράς του, της αγαπημένης του Κρήτης που θα τον κοιμίζει στα σπλάχνα της. Αιωνία του η μνήμη. Θα ζει πάντα μέσα στις καρδιές μας”.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.