Το κυριακάτικο brunch τείνει να γίνει η συνήθεια που έγινε λατρεία. Ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία που ψάχνει τον ελεύθερο χρόνο με το σταγονόμετρο, μαζεύεσαι με τους φίλους σου τις Κυριακές, τα λέτε γύρω από καλό φαγητό και μια κούπα καφέ και είναι σα να σταματάει το ρολόι για λίγο. Ωραίο, σχεδόν κινηματογραφικό σενάριο. 
Τώρα πια λοιπόν που έχει λυθεί το «πως» θα γίνει η γενική «σύναξη»που αποτελούσε μόνιμα πρόβλημα, το «θέμα» μεταφέρθηκε στην τοποθεσία. Γιατί δύσκολα να βρεις έναν χώρο να ταιριάζει στην αισθητική, τον ουρανίσκο, αλλά παράλληλα στην τσέπη σου. Το Chapeau στο Χαλάνδρι, θα είναι πάντα μία υπέροχη επιλογή. Το café-bar-restaurant της Βούλας Ρακοπούλου έχει καταφέρει να βρει τη χρυσή τομή, με τη ζεστή του φιλοξενία να αποτελεί το κύριο μέλημα των επισκεπτών του. Πέρα από το take away πρωινό που είναι μία αναπάντεχα καλή λύση για όσους βιάζονται τις καθημερινές, ο σεφ Γιάννης Στανίτσας έχει επιμεληθεί ενός σαββατοκυριακάτικου brunch σε μορφή μπουφέ που βολεύει απίστευτα σε όλα τα επίπεδα.
Open face sandwich, Croque Madame, αβγά Benedict, γλυκές και αλμυρές τάρτες, pancakes που φτιάχνονται μπροστά στα μάτια σου, μία αμυγδαλόπιτα κόλαση είναι μερικά από τα εδέσματα που συνεχώς ανανεώνονταν μπροστά μας, φρεσκότατα και λαχταριστά κατά την τελευταία μας επίσκεψη. Αν υπολογίσεις πως μπορείς να φας ό,τι θέλεις και μαζί με το ρόφημά σου, είτε είναι καφές είτε χυμός το σύνολο κοστίζει δεκαπέντε ευρώ, νομίζω πως για αυτόν τον χειμώνα, έχουμε ξεκάθαρα τον νικητή. 
Τώρα αν θελήσεις να το επισκεφθείς για μια δοκιμή στο βραδυνό μενού, δεδομένων των παραπάνω, η value for money φιλοσοφία είναι ίδια. Χωρίς φυσικά να χρειαστούν αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι!
Chapeau
Σωκράτους 4α, Χαλάνδρι, Τηλέφωνο: 2106845300
www.chapeau.gr
Facebook/chapeau

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.