Ο Δήμος Πειραιά δώρισε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές στο 7Ο Γενικό Λύκειο Πειραιά, για τις εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών και καθηγητών του σχολείου.

Στο 7ο Γενικό Λύκειο για την παράδοση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών,  βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ.  Ανδρέας Βεντούρης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Καλαμακιώτης, όπου τους υποδέχθηκε η Διευθύντρια του 7ου Γενικού Λύκειου Πειραιά κυρία Σμαράγδα Κόλλια.




Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά έχει ήδη δωρίσει Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και σε άλλα σχολεία της πόλης μας. 

Ο Αντιδήμαρχος Πληροφορικής, Διεύθυνσης  Επικοινωνίας Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ.  Ανδρέας Βεντούρης, δήλωσε:
«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και το 7ο Γενικό Λύκειο, αλλά και πολλά άλλα σχολεία του Πειραιά, έχουν πρόβλημα με τους Η/Υ, καθώς διαθέτουν λίγους και παλιούς. Δυστυχώς δεν μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες καθώς δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κονδύλια. Έτσι και σήμερα, με την παράδοση των Η/Υ, δεν λύνουμε φυσικά το πρόβλημα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια για να βελτιώνουμε σταδιακά την κατάσταση».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Νικόλαος Καλαμακιώτης, δήλωσε:
«Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για την αναβάθμιση των υποδομών των σχολείων του Πειραιά, πραγματοποιήσαμε σήμερα δωρεά  Η/Υ στο 7ο Γενικό Λύκειο Πειραιά,  με σκοπό να ενισχύσουμε το εργαστήριο Η/Υ του συγκεκριμένου σχολείου. Η κατάσταση των υποδομών των σχολείων μας χρήζει βελτίωσης και εμείς ως Δημοτική Αρχή,  καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.