Ο αθλητισμός είναι μια διαχρονική αξία που αξίζει να αναδεικνύεται με κάθε τρόπο και με κάθε θυσία. Αυτό όλοι εμείς της Δημοτικής Κίνησης ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 το έχουμε καταλάβει καλά και προσπαθούμε με  τις δυνάμεις που διαθέτουμε να είναι στο προσκήνιο της επικαιρότητας, γιατί έτσι ο αθλητισμός διδάσκει και παροτρύνει τις νεότερες γενιές.
              Το επιχειρήσαμε την προηγούμενη χρονιά και πέτυχε!!! Σε μια πολύ όμορφη και σεμνή γιορτή που διοργανώσαμε προς τιμή των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο ΠΕΥΚΗΣ την 1η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ όπου  τιμήσαμε με ειδικές αναμνηστικές πλακέτες όλους τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητικούς παράγοντες του ιστορικού αυτού Σωματείου από την αρχή της ύπαρξής του μέχρι τις μέρες μας, που αυτή ακριβώς η ενέργειά μας και η πρωτοβουλία μας ανέδειξε συγχρόνως και την ιστορία της παλιάς Μαγκουφάνας, της πόλης που προϋπήρχε της σημερινής Πεύκης. Ήταν πράγματι μια πάρα πολύ συγκινητική τελετή η οποία δεν είχε ξαναγίνει μέχρι τότε. Ήταν η δικαίωση όλων όσων προσέφεραν στον αθλητισμό της πόλης μας τους οποίους και ευχαριστήσαμε από καρδιάς ιδιαίτερα.
              Εκείνο το βράδυ υποσχεθήκαμε σε όλους τους καλεσμένους μας πως θα επαναλάβουμε αυτή την όμορφη  τελετή φέτος και για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες που έχουν γράψει ιστορία στον Α.Ο. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ!  Είναι για μας δίκαιο και επιβεβλημένο καθήκον γιατί και η Λυκόβρυση έχει γράψει την δική της ιστορία στο χώρο του αθλητισμού που αξίζει πράγματι να αναδειχθεί.
              Έτσι τη ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2018 και ώρα 11 το πρωί στο πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης ( Αγ. Βαρβάρας 25 ) σας περιμένουμε όλους στη 2η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  για να τιμήσουμε όπως πρέπει και τους αξίζει όλους τους αθλητικούς παράγοντες της Λυκόβρυσης, τηρώντας εμείς τουλάχιστον την υπόσχεσή μας που δώσαμε πέρσι τέτοια εποχή.
              Θα είναι για μας η παρουσία σας ιδιαίτερη  τιμή και χαρά.

               

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.