Με τιμητικό έπαινο βράβευσε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης τους εθελοντές του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας, για την προσφορά τους και την ενίσχυση του έργου του Δημοτικού Πολυϊατρείου, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, της Κοινωνικής Ιματιοθήκης και της Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υπηρεσίας, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.
Ο κ. Διονύσης Ζαμάνης καλωσορίζοντας τους παριστάμενους εθελοντές,  στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, μεταξύ άλλων, σημείωσε:
«Σήμερα έχουμε την πολύ μεγάλη χαρά και τιμή να βραβεύουμε όλους όσοι εργάστηκαν και προσέφεραν στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας. Όλους όσοι έδειξαν ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μας, όλους όσοι στήριξαν και έδωσαν αγάπη στον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.
Ο εθελοντισμός είναι μία ανιδιοτελής προσφορά  που εξυψώνει τις αξίες και τα ιδανικά της ανθρώπινης ζωής. Μία προσφορά που συμβάλλει στη συνολική ευημερία της κοινωνίας μας και ενδυναμώνει την  κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο το ενδιαφέρον και την αγάπη για τον άνθρωπο. Στον δήμο μας έχουμε τη χαρά και την τιμή  να δραστηριοποιούνται πολλοί εθελοντές που συνεισφέρουν στο έργο των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας,  αλλά και στην εθελοντική αιμοδοσία, στην πολιτική Προστασία, στη δημοτική βιβλιοθήκη, όπως και εθελοντές που στηρίζουν το πολιτιστικό έργο  και άλλες δράσεις του δήμου μας. Απευθύνουμε ένα μεγάλο και εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους σας».
Ο Δήμαρχος Διονύσου ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας : «Ο έπαινος αναγνώρισης είναι η ελάχιστη συμβολική τιμή που αποδίδουμε σε εσάς που προσφέρετε τον πολύτιμο χρόνο σας, στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. Ο Δήμος μας  έχει προγραμματίσει την τιμητική βράβευση όλων των εθελοντών. Σύντομα, επίσης, θα ξεκινήσουμε μία οργανωμένη εκστρατεία προσέλκυσης και άλλων εθελοντών γιατί στον δήμο μας έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν περίσσευμα ενδιαφέροντος, περίσσευμα αγάπης, περίσσευμα διάθεσης για προσφορά. Στον Δήμο μας, στον δήμο Διονύσου, με την πολύτιμη συμβολή σας, κανείς δεν είναι, και κανείς δεν θα είναι μόνος του».
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Δ. Ζαμάνης στην  πολύχρονη και ανεκτίμητη προσφορά της κ. Βάσως Δρακούλη  στο Δημοτικό Πολυϊατρείο, την «ψυχή»  της κοινωνικής δομής όπως την αποκάλεσε,  και την οποία, αφού ευχαρίστησε θερμά, βράβευσε με ειδική τιμητική πλακέτα.
Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικών Δομών κα Αναστασία Στασινοπούλου η οποία αναφέρθηκε αναλυτικά  στο έργο του Δημοτικού Πολυϊατρείου, που μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 22.000 ιατρικά ραντεβού, στην υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Κοινωνικής Ιματιοθήκης,  σε σταθερή βάση, σε περισσότερους από 600 πολίτες του δήμου καθώς και στο πολυεπίπεδο έργο και τη δραστηριότητα της Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υπηρεσίας.
Ακολούθησε η βράβευση από τον Δήμαρχο κ. Δ. Ζαμάνη  με τιμητικό έπαινο, των εθελοντών ιατρών, διαιτολόγων, φυσικοθεραπευτών, λογοθεραπευτών, διοικητικών, νοσηλευτών, μαιών και ψυχολόγων  αλλά και των εθελοντών πολιτών που στηρίζουν τις υπηρεσίες των κοινωνικών δομών του Δήμου.
Η συγκινητική βραδιά ολοκληρώθηκε,  με τη βράβευση για τις εθελόντριες κ.κ. Κατερίνα Μερόντη, Γωγώ Κορμπή Καλάκου και Άννα Γρώππα που βοηθούν καθημερινά στα πολιτιστικά προγράμματα και στις επιμορφώσεις του Δήμου.
Στην τιμητική εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα Αγγελική Πέππα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χρυσούλα Ντούντα και Παναγιώτης Τσούκας και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Στεφάνου κ. Μιχάλης Κασαπάκης.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.