Στις τρεις (3) πρώτες, ανάμεσα σε 15.300 (!) διακρίθηκε η ζωγραφιά του μαθητή Θωμά Θεοδωρόπουλου, στην κατηγορία των παιδιών της Β΄ Δημοτικού, του ετήσιου Διαγωνισμού του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, με θέμα «Δες το ειδώλιο αλλιώς».

Στον φετινό 5ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής, συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 4 - 12 ετών, από την Ελλάδα, Αμερική, Καναδά, Ελβετία, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Παναμά, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Με πρωτοβουλία της υπεύθυνης του Τμήματος, κας Ευδοκίας Μεθενίτη, ο Θωμάς, ο οποίος συμμετέχει εδώ και έξι χρόνια στο Τμήμα Ζωγραφικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Δήμου Μαρκοπούλου, αλλά και όλοι οι άλλοι συμμαθητές του, από τα Παιδικά Τμήματα, συμμετέχουν κάθε χρόνο, στο Διαγωνισμό του Μουσείου.

Η παιδική έκθεση ζωγραφικής του Μουσείου, εγκαινιάστηκε την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018, οπότε και θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση για τους νικητές.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει τον Θωμά για τη φετινή του διάκριση, που τιμά την πόλη μας! Συγχαρητήρια αξίζουν ιδιαίτερα στην οικογένειά του και τους δασκάλους του.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.