Ένα σημείωμα, το οποίο εξετάζεται από τη ΓΑΔΑ εάν συντάκτης του είναι ο Αλεξάντερ ή Ένο Μάτα, άφησαν πίσω τους οι ληστές του κοσμηματοπωλείου στην περιοχή του Ζωγράφου.
Ο Αλεξάντερ ή Ένο Μάτα είναι πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται -ως ένας εκ των δύο φυσικών αυτουργών- στη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, το περασμένο φθινόπωρο. Η ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε κοσμηματοπωλείου επί της οδού Ξηρογιάννη στου Ζωγράφου, με τους δράστες να αφήνουν ένα σημείωμα που ανέφερε «Στην υπόθεση Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Ναι κάνω ληστείες αλλά δεν είμαι εκτελεστής», ενώ το υπογράφει ο «Φτερωτός Μαραντόνα».
Τόσο το σημείωμα όσο και η υπογραφή παραπέμπουν στον Αλεξάντερ ή Ένο Μάτα, 31 ετών σήμερα, ο οποίος μεγάλωσε στην περιοχή της Μεγαλόπολης Αρκαδίας, έπαιξε ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα, αλλά στη συνέχεια έμπλεξε με την παρανομία. Κατά την παρουσίαση της υπόθεσης του είχε αποδοθεί το παρατσούκλι «Αλβανός Μαραντόνα», λόγω της εμπλοκής του με το ποδόσφαιρο.
Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν, μετ’ επιτάσεως πλέον, τον 31χρονο Αλβανό για την οποία εκτιμάται ότι έχει βρει καταφύγιο στην Αθήνα και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να «εξηγήσει» ότι δεν είναι εκτελεστής. Όσον αφορά τους, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ,, ηθικούς αυτουργούς αυτοί είναι έγκλειστοι στις φυλακές και ανήκουν στην ομάδα του σκληροτράχηλου Αλβανού κακοποιού, Κλοντιάν.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.