Συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης στο κάλεσμα που απηύθυνε η δημοτική αρχή για την συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για τους κατοίκους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Ν/Α Αττική.
Σε λιγότερο από 24 ώρες, στελέχη του δήμου με την βοήθεια του Σώματος Εθελοντών της Πόλης, υποδέχθηκαν, ξεχώρισαν και συσκεύασαν 6 περίπου τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας.
Αποστολή του δήμου, παρέδωσε την ανθρωπιστική βοήθεια στον Δήμο Μαραθώνα, ο οποίος με την σειρά του, θα την διανείμει στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.
Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε σχετικά:
Οι εικόνες οικογενειών που έφυγαν από την ζωή αγκαλιασμένες έχουν συγκλονίσει όλους μας. Η πατρίδα μας ζει μία ανείπωτη τραγωδία. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.
Αυτή την ώρα πρέπει να δείξουμε ενότητα και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές.
Όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο.
Eυχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής για την συγκέντρωση των εφοδίων αλλά και τους Εθελοντές του Δήμου μας, οι οποίοι, υπερέβαλαν εαυτούς, ανταποκρινόμενοι στον σχεδιασμό και στην αποστολή περισσότερων από 6 τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας στους συνανθρώπους μας στις πυρόπληκτες περιοχές.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.