vroxi_arthrooo
Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του Μετρό, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική είναι το αποτέλεσμα της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε την Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής. 
Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν από περιοχές των Δυτικών προαστίων, το κέντρο της Αθήνας, το Γαλάτσι και το Μαρούσι, κάποιες εξ αυτών αφορούν πολίτες που είχαν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους ή στα σπίτια τους αλλά τελικά κατάφεραν να βγουν εγκαίρως μόνοι τους.
Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε, πριν από λίγο στη λεωφόρο Μεσογείων, η οποία είχε κλείσει λόγω της έντονης βροχόπτωσης, στην υπόγεια γέφυρα στην Κατεχάκη.
Νωρίτερα έκλεισαν η οδός Πειραιώς, η Λεωφόρος Μεσογείων από το νοσοκομείο Σωτηρία και πάνω και η Καυταντζόγλου στα Πατήσια.
Προβλήματα στο Μετρό
Συγκεκριμένα, κλειστός είναι ο σταθμός του μετρό Πανόρμου λόγω της έντονης συσσώρευσης νερού στις αποβάθρες. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς όμως να κάνουν στάση.
Νωρίτερα πρόβλημα είχαμε για περίπου 15 λεπτά και στο σταθμό του μετρόΝομισματοκοπείο καθώς δεν υπήρχε φωτισμός λόγω διακοπών ρεύματος.
Τα προβλήματα επικεντρώνονται κυρίως στη περιοχή του Περισσού.
Σε ανακοίνωσή της μέσω twitter, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.