Αποτέλεσμα εικόνας για Στον Ευαγγελισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον Ευαγγελισμό επισκέπτεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται μεγάλος αριθμός τραυματιών από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 90 ανθρώπους.
Η επίσκεψη Μητσοτάκη έρχεται λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι.
ΝΔ: Να καταλάβει πως πρέπει να καταλογιστούν ευθύνες
«Οι πολίτες δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα» αναφέρει για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι η Νέα Δημοκρατία.
«Οι πολίτες δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα» αναφέρει για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι η Νέα Δημοκρατία.
Η Αξιωματική Αντιπολίτευση καλεί τον πρωθυπουργό να «συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν».
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον.
Οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα. Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.