Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης και το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ συμμετέχουν και εφέτος στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και προσκαλούν όλους τους δημότες που επιθυμούν και μπορούν να συμμετέχουν την 15η Σεπτεμβρίου στη Λαμπαδηδρομία, καθώς και στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα ακολουθήσει (17/9 στην αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης) τιμώντας το πνεύμα της προσφοράς στον Άνθρωπο, στη Ζωή, στον Εθελοντισμό και ενισχύοντας τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος.
Η λαμπαδηδρομία έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία και να τονίσει τη σημασία της προσφοράς των εθελοντών αιμοδοτών ως κοινωνική ομάδα στην οποία πρέπει να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας. Η φλόγα αγάπης, όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται περνάει από όλες τις πόλεις της Ελλάδας μέσα σε κλίμα γιορτής για να καταλήξει στην πόλη, η οποία φιλοξενεί την Αμφικτιονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας.
Η Τελετή Αφής της «Φλόγας Αγάπης» ξεκίνησε το ταξίδι της την 24η Ιουλίου 2018 στο Αγρίνιο και συνεχίζει τη διαδρομή της σε πόλεις και χωριά, φτάνοντας στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.
Πιο συγκεκριμένα η υποδοχή της “Φλόγας Αγάπης” θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην κεντρική πλατεία της Λυκόβρυσης, ενώ ο τερματισμός της Λαμπαδηδρομίας εκτιμάται στις 20:30 στο Άλσος Βαρβαρέσου. Στον τερματισμό το άναμμα του βωμού θα γίνει επί της οδού Παύλου Μελά μπροστά στο Άλσος και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Στη κορυφή κόσμους».
Χορηγοί της Λαμπαδηδρομίας είναι  η Pizza Fun και ο ΒΙΚΟΣ. Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα 2106127730-2102852945.
Η Λαμπαδηδρομία 15ης Σεπτέμβρη αποτελεί εναρκτήριο λάκτισμα και πρόσκληση του Δήμου και του ΚΟΙΠΑΠ για να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης (Χρ. Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου) από τις 10:00 π.μ. ως τις 8:00 μμ.

































Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: “Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Η προσφορά αίματος καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του ανθρώπου για τη ζωή και τον συνάνθρωπο. Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης συμμετέχουν τόσο μαζικά στις εθελοντικές μας αιμοδοσίες. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ για τη συνεργασία με τον Δήμο και το ΚΟΙΠΑΠ στη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και όλους όσους συμμετέχουν. Σας περιμένουμε, τόσο στη Λαμπαδηδρομία, όσο και στην Εθελοντική Αιμοδοσία και να διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα αγάπης και ζωής”.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.