Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ


  28/8
   
   Στο Κουκάκι, με τα μέλη της πρωτοβουλίας ο Χρήστος Τεντόμας Δημοτικό Σύμβουλο Δ.Α. Αθανασάκη Σάκη Σύμβουλο στην 1η Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων και Βασίλη Δρελιώζη . Γειτονιά που αλλάζει μέρα με την ημέρα
 
 
 
 
26/8
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας  και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας με τον Βαγγέλη Βογιατζή συντονιστή της 6ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων στο Άσυλο Ανιάτων συνομιλήσαμε με τον πρόεδρο των εργαζομένων Γιάννη Βασιλόπουλο. Εργαζόμενοι που αξίζουν τον έπαινο όλων μας για τη δουλεία τους που είναι προσφορά στον άνθρωπο που πάσχει. Το Άσυλό μας είπαν διαθέτει ακίνητη περιουσία από δωρέες και προσπαθεί να επιβιώσει παρά την εξοντωτική φορολόγησή του.
 
 
 
 
 
23/8
Χτες το βράδυ με καλούς φίλους και μέλη της πρωτοβουλίας  στην πλατεία Φειδά-Πατήσια!
Η καρδιά της Αθήνας χτυπά στις γειτονιές της!
 
 
 
22/8
ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΘΗΝΑΣ
Τεντόμας για την εγκληματικότητα στου Φιλοπάππου:
«Η Αθήνα χάνει «εδάφη» σε καιρό ειρήνης!»
 
 
 
 
20/8
 Ο επικεφαλής Χρήστος Τεντόμας με μέλη της πρωτοβουλίας  στους Αμπελόκηπους!Μπορεί να είναι μαζί με την Κυψέλη οι πιο πυκνοκατοικημένες γειτονιές της Αθήνας αλλά είναι πανέμορφοι ! Ιδιαίτερα το καλοκαίρι!
 
 
 
 
17/8
Εξάρχεια, Μουσείο, Πεδίον του Άρεως και τώρα Φιλοπάππου κεντρικές περιοχές της Αθήνας που εγκαταλείπονται σε γκετοποίηση. Ο Επικεφαλής κ Χρήστος Τεντόμας επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλως μετά από συζητήσεις μας με κατοίκους και επιχειρηματίες στου Φιλοπάππου που ανησυχούν για την ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα στην περιοχή. Οι πεζές περιπολίες που μέχρι το πρόσφατο ανησυχητικό συμβάν διαρκούσαν έως τις 11:00 επεκτάθηκαν μέχρι τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, όμως δεν καλύπτουν όλη την περιοχή. Χρειάζονται μέτρα προστασίας με στρατηγικό και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και όχι περιστασιακές πρακτικές που πια δε χρησιμεύουν ούτε για τις εντυπώσεις.
 
 
 
 
16/8
Ο επικεφαλής, με μέλη της πρωτοβουλίας  και καλούς φίλους από την γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε, στην Παναγίτσα Κολοκυνθούς βρέθηκε ο Χρήστος Τεντόμας τον Δεκαπενταύγουστο
 
 
 
 
16/8
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας  και Δημοτικός Σύμβουλος του Δ.Α. Χρήστος Τεντόμας με το μέλος της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα είμαστε εμείς» Στέλιο Βρεττό επισκέφτηκαν έναν από τους καλύτερους και ίσως από τους τελευταίους ξυλογλύπτες της πόλης μας τον κ.Βασίλη Νάνο.
Η συζήτηση μαζί του ήταν εντυπωσιακή όσο και τα έργα του!
 
 
 
 
13/8
Κυψέλη , Αύγουστος και η παραβατικότητα κάνει «πάρτυ» στη Φωκίωνος! Τις τελευταίες μέρες κάτοικοι και καταστηματάρχες μίλησαν ανήσυχοι για μεγάλη έξαρση. Ο Διοικητής του Α.Τ Κυψέλης κ.Κρέζιας Σπυρίδων ενημερώθηκε από τον επικεφαλή της πρωτοβουλίας  Χρήστο Τεντόμα ,τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο της Ν.Δ. Κώστα Πλατόπουλο και το συντονιστή της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς» στην 6η Κοινότητα Βαγγέλη Βογιατζή και δεσμεύτηκε ότι θα εντατικοποιήσει τις περιπολίες παρά την έλλειψη προσωπικού.
 
 
 
 
11/8
 
 
Στου Ψυρρή , την παλαιότερη συνοικία της πόλης μας
 
 
 
 
 
10/8
Πεζόδρομος Φωκίωνος Νέγρη, συζήτηση για τα προβλήματα των τελευταίων ημερών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της όμορφης αυτής περιοχής.
 
 
 
 
9/8
Στο Παγκράτι συζητάμε τις αλλαγές με το νέο νόμο στην τοπική αυτοδιοίκηση.
 
 
 
 
8/8
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τεντόμας με τον καθηγητή και μέλος της πρωτοβουλίας  κ.Θεοδόση Στραγαλινό στον Αγ.Γεώργιο-Ακ. Πλάτωνος.
 
 
 
 
7/8
Στον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Αγ.Σώστη 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.