Αποτέλεσμα εικόνας για πεδκμ
Σύσκεψη, παρουσία Δημάρχων, για το μείζον ζήτημα της καθιέρωση των θαλάσσιων αστικών συγκοινωνιών στον Θερμαϊκό κόλπο, συγκαλούν ηΠεριφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) σε συνεργασία με το Δήμο Θερμαϊκού την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στις11.30 π.μ., στην αίθουσα Β, του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός», 2οςόροφος.    
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου, όπου ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου,μαζί με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη θα αναφερθούν στην πρωτοβουλία που ανέλαβαν για το θέμα των θαλάσσιων αστικών συγκοινωνιών στον Θερμαϊκό κόλπο όπου δραστηριοποιούνται 10 Δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στη σύσκεψη και στο πλαίσιο αυτής της προώθησης, η ΠΕΔ-ΚΜ και ο δήμος Θερμαϊκούέχουν προσκαλέσει έγκριτους επιστήμονες με εξειδίκευση στο θέμα των θαλάσσιων αστικών συγκοινωνιών προκειμένου να καταθέσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.
Ειδικότερα, θα παραστούν  Διευθυντής Προγραμματισμού της Δημοτικής Επιχείρησης Θαλασσίων Αστικών Συγκοινωνιών του Δήμου Βενετίας κ. Gianluca Cuzzolin, η καθηγήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Κωνσταντινούπολης, κ. Zuhal Ulusoy, η οποία σχεδίασε τις διευθετήσεις στο θαλάσσιο μέτωπο της Σμύρνης και ο Διευθυντής Θαλάσσιων Συγκοινωνιών της Δημοτικής Επιχείρησης της Σμύρνης, κ. Mert Yaygel.
Με τους προσκεκλημένους θα αναπτυχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος, για να αναζητηθούν τρόποι με τους οποίους οι Δήμοι θα οδηγηθούν στην καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση του μεγαλεπήβολου σχεδίου αναφορικά με τις Θαλάσσιες Αστικές Συγκοινωνίες.
Ο Δήμος Θερμαϊκού μάλιστα, λειτουργεί περίπτερο στη ΔΕΘ (Περίπτερο 10,Stand 12), τα εγκαίνια του οποίου θα τελέσει την ίδια μέρα, Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στις 5.00 μ.μ η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης,  Βούλα  Πατουλίδου.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία


H σύσκεψη πραγματοποιείται την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου11.30 π.μ., στην αίθουσα Β, του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός», 2ος όροφος.     Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.