*Διάκος -Βαγενάς: Τους Ενώνει ...ο "Κορυδαλλός για όλους"
Έντονους τριγμούς στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχουν φέρει οι «γυρολόγοι» των δημοτικών εκλογών, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθούν να επιβάλουν την δική τους άποψη και πολιτική αισθητική στα υπεύθυνα κομματικά όργανα του κόμματος της ΝΔ.
Μεταξύ των άλλων η προσχώρηση του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης “KΟΡΥΔΑΛΟΣ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ” κ. Ιωάννη Διάκου, σε πρόσφατη πολιτική συγκέντρωση του έτερου ΠΑΣΟΚογενή δημοτικού συνδυασμού “ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” του κ Γιώργου Δημόπουλου .
Εκεί λοιπόν αναφέρει ο κ Διάκος  πως για το καλό της πόλης και για το μέλλον των παιδιών της πόλης συστρατεύεται με τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ Δημόπουλο.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ
  • ·         Ο Συνδυασμός “KΟΡΥΔΑΛΟΣ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ” δέχτηκε να κατέβει με σημαία άλλου συνδυασμού χωρίς τουλάχιστον από αυτό το πολιτικό πάντρεμα να δημιουργηθεί κάτι νέο κάτι χωρίς αγκυλώσεις?
  • ·         Ο έτερος συνομιλητής και πρώην υποψήφιος με τον συγκεκριμένο συνδυασμό πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ Βαγενάς θα ακολουθήσει την ίδια πορεία ή τελικά θα συμμορφωθεί με την άποψη του κόμματος εάν και εφόσον δηλώσει υποψήφιο ?
  • ·         Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ο συνδυασμός του κ Διάκου έγινε αποδεκτός από την ΔΗΜΤΟ και τα μέλη της?
  • ·         Με το νέο συμβούλιο ποια είναι αλήθεια η σχέση του?

Συνήθως τα πολιτικά "παντρέματα"καταλήγουν σε δυνατά διαζύγια...
Ερωτήματα και άλλα πολλά θα κάνουμε εκτενέστερα όταν  κρίνουμε ότι υπάρχει κάτι που ο κόσμος της πόλης του Κορυδαλλού θα πρέπει ν ενημερωθεί..
Εν Αναμονή λοιπόν

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.