Σάλος με την υπόθεση βιασμού του ταξιτζή -Τι λέει ο πατέρας του ηθοποιού

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, στην επαγγελματική ομάδα των οδηγών ταξί αλλά και ευρύτερα έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί που αποκαλύφθηκε χθες. 
Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς
Η ιστορία όπως έχει γίνει γνωστή μέχρι τώρα -με αρκετά κενά- έχει ως εξής: 
Ο 29χρονος κάλεσε ταξί μέσω γνωστής πλατφόρμας, επιλέγοντας μάλιστα και τον οδηγό. Ο πελάτης επιβιβάστηκε και κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Από εκεί και πέρα δεν έχει διευκρινιστεί τι συνέβη. Στις 21:30 ωστόσο ο οδηγός του ταξί, χωρίς να είναι γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες, βρέθηκε μαζί με τον πελάτη του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Βγαίνοντας τότε από το αυτοκίνητο, ο οδηγός άρχισε να αισθάνεται περίεργα. Είπε στους γιατρούς ότι ένιωθε έντονη δυσφορία, έκανε εμετό και σωριάστηκε λιπόθυμος. Οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και τον συνέφεραν, ενώ εκείνος καθώς ανέκτησε τις αισθήσεις του, είπε στους γιατρούς ότι αισθάνεται μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Έπειτα από λίγη ώρα κι αφού κατάφερε να σηκωθεί, επιτέθηκε στον ηθοποιό με γροθιές και κλωτσιές.
Ο οδηγός ταξί, κατά ορισμένες πληροφορίες, κατήγγειλε χθες ότι με το που έφθασαν με τον πελάτη του στο σημείο προορισμού τους τους περίμεναν άλλοι τρεις οι οποίοι και του πρότειναν να συνευρεθούν ερωτικά. Ο ίδιος αρνήθηκε και κατά τους ισχυρισμούς του έφυγε και οδήγησε μέχρι το Ιπποκράτειο. 
Το τι ακριβώς συνέβη είναι άγνωστο, μιας και ο οδηγός ταξί δεν μπορεί να θυμηθεί επακριβώς καθώς, όπως φαίνεται, τον είχαν ναρκώσει με κάποιο ναρκωτικό στον καφέ του. 
Πάντως, ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τον οδηγό ταξί διαπίστωσε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά
Τι είπε ο πατέρας του ηθοποιού
Ο πατέρας του κατηγορούμενου ηθοποιού μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίου στο ΣΚΑΪ είπε μεταξύ άλλων: «Δεν αισθανόμαστε καλά, φυσικά, σαν οικογένεια. Αυτό που έγινε ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν πολλά κενά… Όλα αυτά που λέγονται, αμυντικά φερόμενοι, το αντιμετωπίζουμε σαν καλαμπουράκι. Επειδή έχει πέσει η δουλειά, στήσαμε έναν βιασμό για να βγει στα κανάλια και να έρθει κόσμος στο μαγαζί».
Λίγο αργότερα, στη μεσημεριανή εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε τηλεφωνικά ο πατέρας του 29χρονου ηθοποιού.
«Σαν παιδί όταν τον πήγαν στο κρατητήριο, πήρε τηλέφωνο τη μάνα του για να αγοράσει πυτζάμες για τον συγκρατούμενό του που δεν είχε. Τα σάιτ γελοιοποίησαν αυτήν την κατάσταση. Από ένα σημείο και μετά στη διαδρομή, στήθηκε μια κατάσταση. Στήθηκε. Μπήκε ευάλωτος μέσα στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω γύρω. Κέρασε το σουβλάκι του, πλήρωσε την ταρίφα του και πήγαιναν όπου να ναι. Είναι ένα στημένο πράγμα που κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Και να βγάλετε και τον ταξιτζή τότε. Όλη η κοινωνία τον ξέρει. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι ο Γιώργος. Είχε εθισμό σε ουσίες. Τι σημασία έχει; Υπήρχε μια φορά το δίμηνο περιστασιακά. Αυτά δεν έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά του ταξιτζή», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 29χρονου.
Στην εκπομπή στου ΣΚΑΪ μίλησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, που είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό και ο οποίος δηλώνει εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του: «Μας έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ αυτό που συμβαίνει. Ένα παιδί που το ξέρουμε ως έναν ονειροπόλο ηθοποιό και έναν διαβασμένο άνθρωπο να έχει αυτή τη διπλή προσωπικότητα σε κάνει λίγο να χάνεσαι… Έχει μια πάρα πολύ καλή οικογένεια, από οικογένεια με λεφτά, δεν είναι "αλήτικο" όπως άκουσα. Ίσως παραστράτησε και έκανε κάτι που εμείς δεν το γνωρίζουμε…».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.