Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες από την αστυνομία



Νεκρά εντοπίστηκαν από την αστυνομία όλα τα μέλη πλούσιας οικογένειας στο New Jersey, όταν η έπαυλή τους τυλίχθηκε στις φλόγες. 
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 50χρονος Κeith Caneiro, διευθύνων σύμβουλος εταιρείας τεχνολογίας, η σύζυγό του Jennifer και τα δύο ανήλικα παιδιά τους δολοφονήθηκαν και σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. 
Ο Caneiro βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης μπροστά από την εξώπορτα του σπιτιού του με τραύμα από σφαίρα , ενώ οι σοροί της συζύγου και των δύο του παιδιών βρέθηκαν απανθρακωμένες μέσα στην έπαυλη της οικογένειας, αξίας 1,5 εκατ. δολαρίων. 
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Caneiro δεν αυτοπυροβολήθηκε και εκτιμάται ότι η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό. 
Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί αν υπάρχουν ύποπτοι για το στυγερό αυτό έγκλημα, ούτε αν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος. 
Στις 12:45 (τοπική ώρα) η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά στην έπαυλη του Caneiro. Πυκνοί καπνοί είχαν κυκλώσει το σπίτι, ενώ διέρρευσαν και φωτογραφίες που έδειχναν το καλυμμένο πτώμα του επιχειρηματία. 
Αυτό που επιτείνει το μυστήριο με την υπόθεση αυτή είναι ότι λίγες ώρες πριν είχε τυλιχθεί στις φλόγες και το σπίτι του αδελφού του Caneiro, χωρίς εκείνος και η σύζυγός του να πάθουν κάτι. 
Γείτονες του ζευγαριού είπαν ότι είδαν τον αδελφό του Caneiro να κλαίει και η σύζυγός του ήταν συντετριμμένη. 
Τα δύο αδέλφια είχαν ιδρύσει την εταιρεία Square One και ο Keith Caneiro ήταν ο διευθύνων σύμβουλος. Επίσης είχαν μια εταιρεία απολύμανσης και η περιουσία τους ήταν πολύ μεγάλη. 
Στην περιοχή που έμεναν μάλιστα έχει σπίτι ο Bruce Springsteen και ο Jon Stewart,ενώ τα σπίτια στην περιοχή αξίζουν πάνω από 750.000 δολάρια. 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.