Πολιτική... θύελλα προκάλεσε η πρωτοβουλία του Κινήματος Αλλαγής, αντιπροσωπεία του οποίου συναντήθηκε το πρωί με την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξένη Δημητρίου, να θέσει ζήτημα για τη μη διερεύνηση ευθυνών του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας για την περίπτωση του συστήματος C4I.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, σημείωσε:«Είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε τη συγκάλυψη. Όλα στο φως. Χωρίς επιλεκτικές εξαιρέσεις! Να τελειώνουμε με το παρα-θεσμικό σύστημα που δρα και πλήττει τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία».
Το Μέγαρο Μαξίμου από την πλευρά του, έκανε λόγο για θεσμικό ατόπημα και συκοφαντική δυσφήμιση του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία, να μην κρατήσει στάση Πόντιο Πιλάτου.
Η Πειραιώς με ανακοίνωσή της πήρε αποστάσεις από την αντιπαράθεση αρνούμενη «να λάβει μέρος στην κυβερνητική επιχείρηση «επιστροφή στο παρελθόν», καλύπτοντας πάντως παράλληλα τον άλλοτε υπουργό της και πλέον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με την φράση «δεν υφίσταται το παραμικρό ζήτημα».
Η Φώφη Γεννηματά πάντως μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, αντέστρεψε την κατηγορία τονίζοντας ότι «είναι το Μέγαρο Μαξίμου που προσπαθεί να εμπλέξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με θράσος στις πολιτικές τους σκοπιμότητες. Αυτοί διαπράττουν το θεσμικό ατόπημα».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.