Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική παράσταση του Θεάτρου Σκιών «Τα κατορθώματα του Καραγκιόζη», που διοργάνωσαν ο Δήμος Διονύσου και η Δημοτική Κοινότητα Αγ. Στεφάνου με ελεύθερη είσοδο,  την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, κηρύσσοντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων ενόψει των Χριστουγέννων. Μικροί και μεγάλοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου και διασκέδασαν με την ψυχή τους με τις απίστευτες ιστορίες του λαϊκού ήρωα.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Στεφάνου κ. Μιχάλης Κασαπάκης, καλωσόρισε παιδιά και γονείς και μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη σημειώνοντας πως ο Δήμος Διονύσου βρίσκεται σταθερά δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειες τους και μεριμνά για ότι χρειάζονται ενώ τόνισε πως η ψυχαγωγία των παιδιών είναι πολύ σημαντική.

Μετά την παράσταση τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν για λίγο σε καραγκιοζοπαίχτες με τη βοήθεια του καραγκιοζοπαίχτη Μιχάλη Ταυλάτου, πήραν το παραδοσιακό κέρασμα τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη παιδική παράσταση.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.