Μια αιφνιδιαστική βόλτα στην Κυψέλη έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, επιλέγοντας την επαφή με τους κατοίκους της περιοχής στην οποία διαμένει ο πρωθυπουργός και όχι την συζήτηση στη Βουλή.
Την ώρα λοιπόν που ο Πρωθυπουργός υποστήριζε πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν ήταν «θαρραλέος» να πάει στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερχόταν σε επαφή με τον κόσμο στην Κυψέλη και τη Φωκίωνος Νέγρη, για να ακούσει τα προβλήματα των πολιτών από πρώτο χέρι._DPT9436.jpg
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει την επίσκεψη στην περιοχή της Κυψέλης χωρίς να έχει ανακοινώσει τίποτα ούτε σε βουλευτές, ούτε σε στελέχη του κόμματος.
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο της Κυψέλης καθώς και τη Δημοτική Αγορά. Αφού συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:_DPT9619.jpg
«Εδώ στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, συγκρούεται ο φαντασιακός κόσμος, για τον οποίο μίλησε σήμερα ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, με τη σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν κάθε μέρα οι Έλληνες πολίτες. Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες, να μιλήσει στους ανέργους και να τους πείσει για αυτή την Ελλάδα την οποία μόνο ο ίδιος βλέπει.
_DPT9689.jpg
Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει πίσω πολύ λίγα από τα πολλά τα οποία πήρε αυτά τα τέσσερα χρόνια από τους Έλληνες πολίτες. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να πανηγυρίζει. Έχει πάρα πολλούς λόγους να απολογείται για τη σημερινή εικόνα της Ελλάδος.
Οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στον κ. Τσίπρα και στην εικονική πραγματικότητα την οποία φιλοτεχνεί, με έμφαση στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.