Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είναι ο κ. Τάσος Μαρκαριάν.  
Ο κ. Μαρκαριάν  είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και θεματικός σύμβουλος επιχειρηματικότητας της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων. Είναι έμπορος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Πειραιά.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του καλωσόρισε στον  συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» τον κ. Μαρκαριάν, τονίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος με διάθεση προσφοράς για τον Πειραιά. Ο κ. Μώραλης σημείωσε επίσης πως είναι σημαντικό να ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά κοινά άνθρωποι που γνωρίζουν τα θέματα του Πειραιά, έχουν άποψη και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πόλη του Πειραιά. «Ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν την πόλη και επιθυμούν να προσφέρουν. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».


Ο κ. Τάσος Μαρκαριάν, σε δήλωσή του υπογράμμισε: «Με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για την πόλη του Πειραιά, αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος με τη δημοτική ομάδα του Πειραιά Νικητή, έχει καταβάλλει σημαντική προσπάθεια τα τελευταία τέσσερα χρόνια για να αλλάξει προς το καλύτερο ο Πειραιάς. Πιστεύω στον Γιάννη Μώραλη και στον Πειραιά Νικητή. Όλοι μαζί ενωμένοι θα προχωρήσουμε για την πόλη που αγαπάμε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.