Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από τον συντονιστή της Aποκεντρωμένης Aυτοδιοίκησης Μακεδονίας-Θράκης έγινε (23/11/2018) η σύσταση σε σώμα του Δ.Σ. του Ι.Σ.Θ.
 
Πρόεδρος: Νίτσας Νικόλαος, Οφθαλμίατρος
Γεν. Γραμματέας: Dr. Χατζηδημητρίου Μαρία,Βιοπαθολόγος
Αντιπρόεδρος Α’: Μπάτζιος Νικόλαος, Ωτορινολαρυγγολόγος
Αντιπρόεδρος Β’: Ρίζος Σταύρος, Ψυχίατρος
Ταμίας: Οικονόμου Δημήτριος, Πλαστικός Χειρουργός
 
Σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Νίτσας τόνισε μεταξύ άλλων "συνεχίζουμε την προσπάθεια χρόνων ύστερα από την εμπιστοσύνη των συναδέλφων στις πρόσφατες εκλογές (με παραδοσιακές και για πρώτη φορά και με... ηλεκτρονικές κάλπες).
 
Οι δράσεις του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα επικεντρωθούν στην ενημέρωση των πολιτών για όλα τα σοβαρά και μεγάλα θέματα δημόσιας υγείας (πχ εμβολιαΖΩ κ.α.). Ταυτόχρονα θα σταθούμε αρωγοί σε όλους τους συναδέλφους που καθημερινά αγωνίζονται -κάτω από αντίξοες εργασιακές συνθήκες-δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στην περίθαλψη και στη θεραπεία των συμπολιτών μας."
 
Ο πρόεδρος του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας πρόσθεσε ότι "Το άνοιγμα του συλλόγου στην κοινωνία και σε όσα την απασχολούν, γιατρούς και ασθενείς θα επιχειρηθεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο με την παράλληλη ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου και του επιστημονικού κύρους του γιατρού"
 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.