Για 6η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» σας προσκαλούν στην μεγάλη παιδική, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου!

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας, στολίζεται με όλες τις Κάρτες «Ευχές» των μαθητών, 4 έως 15 ετών, που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό «Ζωγραφίζουμε τις Χριστουγεννιάτικες Ευχές»! Επιπλέον, κατά την Εκδήλωση, θα γίνει η Απονομή των «Επάθλων» για τους Νικητές του Διαγωνισμού!

Επίσης, παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, ο Άγιος Βασίλης με το εντυπωσιακό, κόκκινο έλκηθρό του, θα παραβρεθεί στην γιορτή για να ακούσει τις ευχές όλων των παιδιών, να φωτογραφηθεί μαζί τους και βέβαια, να παραλάβει αυτοπροσώπως, το «γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη» ! Μαζί του, η βοηθός του, η Άγιο-Βασιλίνα!
Την παρέα του Άγιου Βασίλη συμπληρώνουν, η Νεράιδα επάνω στα ξυλοπόδαρά της και το Ελαφάκι Ρούντολφ !

Παράλληλα, η μαγεία ζωντανεύει με θεαματικά ζογκλερικά κόλπα με κορίνες, μπάλες, ακροβατικά, κινέζικα πιάτα κ.α. προσφέροντας ένα πλούσιο πολυθέαμα!

Σας περιμένουμε με πολλή μουσική, κέφι και εορταστική διάθεση, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.