Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της πρώτης εγκατάστασης της πρώτης διάταξης για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ στη θάλασσα, την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ., στην παραλία Αλίμου - στάση τραμ «ΚΑΛΑΜΑΚΙ», έναντι Λ. Ποσειδώνος 40. Η διάταξη τοποθετήθηκε στο πλαίσιο του υποέργου «Ανάπτυξη ολοκληρωμένης υποδομής για τη φιλοξενία ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) στις παραλίες του Δήμου Αλίμου» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης - Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ - ΕΠΑνΕκ 2014 -2020 - ΕΣΠΑ 2014 -2020.
Το συνολικό έργο υλοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών του Πρωθυπουργού.
Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & Ταμείου Συνοχής Ευγενία Φωτονιάτα, η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλας.
Θα παρευρεθούν επίσης o Προϊστάμενος Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών Πρωθυπουργού Σταύρος Παναγιωτίδης και ο Χαράλαμπος Χριστόπουλος, Υπεύθυνος Παρακολούθησης του Συντονιστικού Μηχανισμού για την Αναπηρία.



       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                                                             Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ                                                                                ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.