Επικίνδυνα ογκώδη σκουπίδια για την δημόσια Υγεία μιλούν οι κάτοικοι 
Αδιαφορία, βαριά αμέλεια ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τις αδιάψευστες εντελώς πρόσφατες εικόνες που δίνουμε στη δημοσιότητα ότι σε εγκαταλειμμένο οίκημα ακριβώς δίπλα από το  1ο γυμνάσιο Κορυδαλλού υπάρχουν πάνω από 100 κυβικά σκουπίδια ,ογκώδη τα οποία είναι κίνδυνος για την δημόσια υγεία.
Στους χώρους του οικοπέδου μπροστά από το εργοστάσιο επίπλων όπου στο πρόσφατο παρελθόν είχε ξεσπάσει φωτιά , 


διαπιστώθηκε η ύπαρξη αποθηκευμένων μεγάλων ποσοτήτων οικιακών απορριμμάτων και παλαιών αδρανών υλικών (μεταλλικά αντικείμενα , καλώδια, παλιά έπιπλα, σακούλες με άγνωστο περιεχόμενο κλπ), τα οποία ανακτώνται από τους δημοτικούς κάδους απορριμμάτων και με αυτοσχέδια καρότσια μεταφοράς διάφοροι μεταφέρουν προς άγνωστη μέχρι σήμερα κατεύθυνση. «Η έντονη δυσοσμία κάνει του περίοικους να διαμαρτύρονται και να δυσανασχετούν με την δημοτική αρχή …Η υπάρχουσα κατάσταση αποτελεί εστία ανάπτυξης τρωκτικών και εντόμων και ανθυγιεινή εστία που εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία….» (!!!).

Επισκεφθήκαμε το χώρο και φωτογραφίσαμε  το κτίσμα και τον περιβάλλοντα χώρο και διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση εξακολουθούμε  να είναι σχεδόν η ίδια μην πούμε χειρότερη!!!

Καλούνται οι αρμόδιες αρχές να επέμβουν άμεσα, και ο Δήμος να επιδείξει εγρήγορση και την ανάλογη περιβαλλοντική ευαισθησία διότι εξακολουθεί να απειλείται η  δημόσια υγεία και να υποβαθμίζεται σοβαρά το περιβάλλον.
Όπως φαίνεται ο Κασιμάτης άφησε δώρο στον μη ορκισμένο Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Νίκου Χουρσαλά. Άρχισαν από νωρίς φαίνεται οι τρικλοποδιές..

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.