Αποτέλεσμα εικόνας για Παναθηναϊκός από ατσάλι, μπλόκαρε τον Ολυμπιακό (1-1)

 Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.
ADVERTISING

Το ματς είχε έντονες μονομαχίες, αρκετά νεύρα και λίγες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 36' με αριστερό σουτ του Γκερέρο λίγο μέσα από την περιοχή, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 89' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μολό. Οι «πράσινοι» νωρίτερα (στο 61') είχαν χάσει πέναλτι με τον Μακέντα, με τον Σα να διώχνει σε κόρνερ και το VAR να δίνει λύση για το αν είχε βγει παράτυπα στην εκτέλεση ή όχι.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, με φάση μόλις στο 1ο λεπτό με τον Μακέντα, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά σε μια αδράνεια της άμυνας στο 36' δέχθηκαν το γκολ. Ο Μπουχαλάκης βρήκε εξαιρετικά τον Τσιμίκα στα αριστερά, εκείνος σέντραρε αμέσως, οι «πράσινοι» έδιωξαν προσωρινά, με τον Γκερέρο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να σκοράρει με αριστερό σουτ, κάνοντας το 0-1.
Επιασε το πρώτο πέναλτι ο Σα

Στο β' ημίχρονο η εικόνα ήταν ίδια, με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται με πάθος και να κερδίζει πέναλτι στο 61' με τον Περέα. Ο Μακέντα ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Σα απέκρουσε στη δεξιά του γωνία. Ο βοηθός διαιτητή θεώρησε ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας βγήκε παράτυπα, ο Γερμανός ρέφερι έδωσε αρχικά επανάληψη, αλλά όταν πήγε στο VAR, αποφάσισε ότι η έξοδος ήταν κανονική και έτσι έμεινε το 0-1.

Ο,τι δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός στο 61' το πέτυχε στο 90'. Ο Μακέντα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μεριά, αυτή τη τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Μολό, που μπήκε στο β΄ημίχρονο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Μ αυτό το γκολ οι «πράσινοι» στέρησαν από τον Ολυμπιακό το απόλυτο 4Χ4, με τους «ερυθρόλευκους» να ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον ΠΑΟΚ, που ήρθε ισόπαλος 2-2 στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Αρη.
Οι συνθέσεις στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός (4-4-1-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Ζαχίντ (63’ Μολό), Κουρμπέλης, Δώνης (71’ Μπεκ), Μπουζούκης, Κολοβός (46’ Περέα), Μακέντα.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας (66’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (69’ Καμαρά), Ποντένσε (90’+3 Ελ Αραμπί), Γκερέρο.

Διαιτητής: Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανία).Διαιτητής VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.