Ο ΗΡΩΝ Μεγάλος Χορηγός της Χ.Α.Ν.Θ.

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019, ο Όμιλος ΗΡΩΝ και η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στο πλαίσιο της μεγάλης χορηγίας του Νο1 ιδιώτη προμηθευτή και παραγωγού ενέργειας προς το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης.
Η χορηγία περιλαμβάνει την μετονομασία του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου σε “Χ.Α.Ν.Θ. - ΗΡΩΝ - Μίμης Τσικίνας” καθώς και την χορηγία των ομάδων μπάσκετ, βόλεϋ, χάντμπολ, αλλά και των ακαδημιών μπάσκετ. Ο ΗΡΩΝ στηρίζει τα παιδιά και τους νέους της Θεσσαλονίκης μέσα από το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης, τη Χ.Α.Ν.Θ., ανταποδίδοντας μέσω της χορηγίας του, την εμπιστοσύνη που πρώτη η Χ.Α.Ν.Θ. επέδειξε προς τον ΗΡΩΝΑ, επιλέγοντάς τον ως προμηθευτή ενέργειας, για όλες τις εγκαταστάσεις της.


Ο ΗΡΩΝ στηρίζει την οικογένεια της Χ.Α.Ν.Θ. και τη Θεσσαλονίκη τόσο μέσα από τη χορηγία των αθλητικών ομάδων της Χ.Α.Ν.Θ. όσο και με τα 20 ηλεκτροκίνητα ποδήλατα ΗΡΩΝ e-bikes.

Που βρίσκονται στην Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., για χρήση από οποιονδήποτε θέλει να συμβάλει σε έναν φιλικότερο τρόπο μετακίνησης για την πόλη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.