Αποτέλεσμα εικόνας για δολοφονια τοπαλουδη

Ανατριχιαστικές ήταν για μια ακόμη φορά οι λεπτομέρειες που κατέθεσε ο ιατροδικαστής στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως η άτυχη φοιτήτρια ήταν ακόμα ζωντανή όταν πετάχτηκε στη θάλασσα από τους δύο κατηγορούμενος και πως η αιτία του θανάτου της ήταν ο πνιγμός. Απαντώντας σε ερώτηση από έδρας ότι οι δράστες ισχυρίζονται ότι το θύμα συναίνεσε σε ερωτική πράξη, ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε πως «στον θάνατο συναίνεση δεν υπάρχει»

Μητέρα Ελληνα κατηγορούμενου: «Στέκομαι δίπλα στο παιδί μου»

Την ίδια ώρα, για πρώτη φορά η μητέρα του Ροδίτη κατηγορούμενου για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στέλνει το δικό της μήνυμα στη μητέρα της άτυχης κοπέλας, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Οι στιγμές για την οικογένειά μου είναι εξαιρετικά δύσκολες όχι τώρα που γίνεται η δίκη αλλά εδώ και 14 μήνες. Ως μητέρα στέκομαι δίπλα στο παιδί μου. Ως μητέρα νιώθω τον πόνο της μητέρας της Ελένης. Τα λόγια δεν έχουν σημασία.. Σημασία έχει μόνο η αλήθεια και ελπίζουμε να αποκαλυφθεί στη δίκη. Μακάρι να μην βρισκόμασταν ποτέ σε αυτή τη θέση. Κανένας από εμάς», σημείωσε.

Εν τω μεταξύ, ένταση επικράτησε και σήμερα στη δίκη. Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη βγήκε εκτός εαυτού, στη θέα των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού της. Υποβασταζόμενη οικείοι της, την οδήγησαν έξω από τη δικαστική αίθουσα.

Η μεταφορά των δύο κατηγορούμενων έγινε κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας. Τους φόρεσαν ακόμα και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.