Περισσότερα από 600 βιβλία παρέδωσε αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου. Έτσι ολοκληρώθηκε μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα και αφορούσε στη συλλογή βιβλίων από τις οργανώσεις του κόμματος και τη διάθεσή τους για κοινωφελείς σκοπούς. 
Η παράδοση των 600 βιβλίων, 100 εκ των οποίων ήταν παιδικής λογοτεχνίας, έγινε παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, και από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, ο Γραμματέας Προγράμματος, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, Δέσποινα Μεντεσίδου.
Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου αμέσως μετά το τέλος της επίσκεψης δήλωσε: «Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας υλοποιούν και συμμετέχουν διαχρονικά σε εθελοντικές  δράσεις, γιατί πιστεύουμε στη δύναμη της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Σήμερα εμπλουτίζουμε τη δημοτική βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης με 500 νέα βιβλία, προκειμένου να ενισχυθεί το ήδη σημαντικό έργο της, εγκαινιάζοντας για το 2020 μια σειρά από αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Γινόμαστε μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε».
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:
«Ευχαριστούμε τον κ. Στεργίου και τη Νέα Δημοκρατία για τη σημαντική προσφορά της στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των οργανώσεων του κόμματος που συλλέγουν βιβλία για κοινωφελείς σκοπούς. Για μας αποτελεί έμπρακτη δικαίωση της δουλειάς, που γίνεται στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, η εμβέλεια της οποίας ξεπερνά τα όρια της περιοχής μας. Διαθέτει πλέον περισσότερους από 5.000 τίτλους βιβλίων και χάρη στην εθελοντική προσφορά των μελών της υλοποιεί σημαντικές δράσεις και εκδηλώσεις. Συνεχίζουμε με δράσεις εξωστρέφειας σε κάθε τομέα δημοτικών πολιτικών».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.