Αποτέλεσμα εικόνας για lenin moreno"
Σάλο έχει προκαλέσει ένα σχόλιο του προέδρου του Εκουαδόρ (Ισημερινού) όσον αφορά τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών.


Ο Λένιν Μορένο δήλωσε, συγκεκριμένα, ότι «οι γυναίκες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση μόνο όταν προέρχεται από έναν άσχημο άντρα», προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο. Ο πρόεδρος του Εκουαδόρ έκανε την παραπάνω δήλωσε σε ένα οικονομικό φόρουμ, λέγοντας ότι «οι άντρες κινδυνεύουν συνεχώς να κατηγορηθούν για σεξουαλική παρενόχληση. Αν και οι γυναίκες είναι καλό που την καταγγέλλουν, μερικές φορές θυμώνουν μόνο με τους άσχημους άντρες. Συνήθως, αν ο άντρας είναι εμφανίσιμος δεν θεωρείται παρενόχληση».

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με τους περισσότερους να κατηγορούν ευθέως τον Μορένο για σεξισμό και ζητώντας του να ζητήσει συγγνώμη. Κάτι που συνέβη, με τον πρόεδρο του Εκουαδόρ να απολογείται με ανάρτησή του στο Twitter. «Με τα σχόλιά μου για την παρενόχληση δεν σκόπευα σε καμία περίπτωση να υποβαθμίσω ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, όπως είναι η βία και η κακοποίηση. Ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που έγινε αντιληπτό το σχόλιό μου. Καταδικάζω κάθε μορφή βίας απέναντι στις γυναίκες», έγραψε ο Μορένο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.