Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα του μικρού κοριτσιού διαπίστωσε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ωστόσο, το γεγονός ότι το βρέφος έπασχε από εγκεφαλίτιδα φέρνει στο προσκήνιο νέα δεδομένα στην υπόθεση, καθώς αυτό πιθανώς να δικαιολογεί τις αλλοιώσεις που εντοπίστηκαν στο σώμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οριστικές απαντήσεις αναμένεται να έρθουν στο φως μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής, αλλά και των ιστολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με το «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», το 11 μηνών βρέφος διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο δίχως σφυγμό και απνοϊκό. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν από τους ιατρούς το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε αμέσως από το νοσοκομείο μετά τα ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης τα οποία όπως προαναφέρθηκε δεν είναι επιβεβαιωμένα μέχρι την επίσημη έκθεση του ιατροδικαστή.
Προσήχθησαν οι γονείς του βρέφους
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής προσήχθησαν οι γονείς του βρέφους, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Μαζί με τους γονείς προσήχθη και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.