Γιάννης Καλαφατέλης: «Κάνουμε ένα πρώτο αποφασιστικό βήμα προς τη ψηφιακή μετάβαση του Δήμου Διονύσου. Κάνουμε ευκολότερη τη δουλειά των υπαλλήλων μας και παράλληλα εξοικονομούμε αρκετά χρήματα υπέρ του Δήμου και των δημοτών»

Την προμήθεια tablets τα οποία θα παραχωρηθούν σύντομα σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Διονύσου, προκειμένου να παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται στο πλαίσιο των συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων και των Επιτροπών, ανακοίνωσε την Παρασκευή 31/1 στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης.

Ο κος Καλαφατέλης ενημέρωσε το σώμα ότι μέσω της χρήσης tablets από τους δημοτικούς συμβούλους και της κατάργησης εκατοντάδων χιλιάδων φωτοτυπιών, επιδιώκεται η ανακούφιση των ήδη υποστελεχωμένων υπηρεσιών αλλά και η εξοικονόμηση ενός σεβαστού ποσού σε ετήσια βάση.

Ο Δήμαρχος Διονύσου δήλωσε σχετικά: «Κάνουμε ένα πρώτο αποφασιστικό βήμα προς τη ψηφιακή μετάβαση του Δήμου Διονύσου. Κάνουμε ευκολότερη τη δουλειά των υπαλλήλων μας και παράλληλα εξοικονομούμε αρκετά χρήματα υπέρ του Δήμου και των δημοτών. Είμαστε αποφασισμένοι να ακολουθήσουμε βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς, έχοντας ως γνώμονα την αναβάθμιση  λειτουργίας των υπηρεσιών και τη βελτίωση εξυπηρέτησης των πολιτών».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.