Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, μαζί με τον Γραμματέα της Πολιτικής επιτροπής ΝΔ Γιώργο Στεργίου, το Διευθυντή Γραφείου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας & Γραμματέα Οργανωτικού Στυλιανό Κονταδάκη και τον Υπεύθυνο Περιφερειακών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ Μένιο Κορομηλά, επισκέφθηκαν σήμερα τις Καστανιές Έβρου, τις Παρέβριες ζώνες Φερών και Σουφλίου προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις εξελίξεις στα χερσαία ανατολικά σύνορα της χώρας, σε συνέχεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρά την ανησυχία που επικρατεί στην κοινή γνώμη μετά την ενέργεια της Τουρκίας να χρησιμοποιήσει ως «πολιορκητικό κριό» χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, η απόφαση για κλείσιμο των συνόρων και οι κινήσεις της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν καταφέρει να συσπειρώσουν την κοινωνία σε ένα κλίμα ομοψυχίας.
Το κλιμάκιο συνομίλησε με τα σώματα ασφαλείας που βρίσκονται στον Έβρο, είδαν την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά, επισκέφθηκαν το φυλάκιο Ε.Φ. 126 και συναντήθηκαν με την τοπική ηγεσία η οποία τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις.
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Η στάση που επέλεξε να κρατήσει ο Πρωθυπουργός σ’ αυτή την κρίσιμη περίσταση για τη χώρα αντικατοπτρίζει τη συνοχή και ετοιμότητα μιας Κυβέρνησης που έχει τα μέσα και τους τρόπους να διαφυλάξει την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστώ αξίζουν στο σύνολο των δυνάμεων που βρίσκονται στα ανατολικά χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας, υπερασπιζόμενα την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Η ΟΝΝΕΔ στέκεται στο πλευρό της Κυβέρνησης, η οποία έχει καταστήσει σαφές πως δεν θα επιτρέψει κανενός είδους παιχνίδι να παίζεται σε βάρος της χώρας μας, δείχνοντας πλήρη εμπιστοσύνη όπως και το σύνολο των πολιτών στην τακτική που έχει ακολουθήσει».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.