Σε προληπτικές απολυμάνσεις στα σχολικά κτίρια, τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ και σε όλα τα δημοτικά κτίρια όπου υπάρχει συνάθροιση κοινού, προχωρά μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρουπολης.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την οποία συγκάλεσε εκτάκτως ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, απολυμάνσεις θα γίνουν από σήμερα έως και την Καθαρά δευτέρα σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς ενώ θα ακολουθήσουν στα ΚΑΠΗ, τα κτίρια όπου στεγάζονται οι κοινωνικές δομές του Δήμου και σε όποιο άλλο δημοτικό κτίριο κριθεί απαραίτητο.

Παράλληλα ο δήμος έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τα μέτρα πρόληψης αναφορικά με τον νέο ιό.

"Προστατευόμαστε από τον κορωνοϊό. Δεν φοβόμαστε. Τηρουμε τους κανόνες υγιεινής" τονίζει ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης και προσθέτει ότι ο δήμος ενεργώντας με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, θα λάβει οποιοδήποτε άλλο μέτρο χρειαστεί για την προστασία των πολιτών, με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.