Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος Επικεφαλής Ομάδας Εθελοντών για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων τους στο Δήμο Πεντέλης.

Καθώς τα κρούσματα από τον κορονοϊό αυξάνονται δραματικά σε όλη την υφήλιο, ο Δήμος Πεντέλης θέλοντας να συνδράμει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον περιορισμό της διασποράς των κρουσμάτων του κορονοϊού, ανέλαβε μία πρωτοβουλία με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για την σημαντικότητα του περιορισμού των μετακινήσεων τους.

Τις ενημερώσεις διενεργεί η διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης με εθελοντές του δήμου μας και επικεφαλής τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. και Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσση Σιώμο.

Η ενημέρωση αυτή διενεργείται με οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, που φέρουν μεγάφωνα, σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του δήμου Πεντέλης τονίζοντας την σοβαρότητα της κατάστασης, την σπουδαιότητα της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών και το κυριότερο για τη διασφάλιση της υγείας όλων των κατοίκων. 

Το κυρίαρχο  μήνυμα που ακούγεται από τα μεγάφωνα είναι το εξής : 
«Ο Δήμος Πεντέλης σας παρακαλεί πολύ να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας μόνο στις απολύτως απαραίτητες.
Μην βάζετε σε κίνδυνο τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας και τους συνανθρώπους σας.
Σας παρακαλούμε πολύ μείνετε στο σπίτι σας για το καλό όλων μας».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, κατά τη διάρκεια της δράσης ενημέρωσης των πολιτών  δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ θερμά τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πεντέλης που συμμετέχουν στις δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για τον περιορισμό των μετακινήσεων. 

Όλοι μαζί με ομοψυχία μπορούμε να νικήσουμε και σε αυτή την μάχη, με την προϋπόθεση να υλοποιούμε τις παραινέσεις των ειδικών επιστημόνων!

Αιρετοί, εργαζόμενοι και εθελοντές με ομοψυχία, είμαστε στα πόστα μας, όποια στιγμή και αν αυτό απαιτηθεί, υπερβάλλοντες εαυτούς!!

Παρακαλώ τους συμπολίτες μας να μην ξεχνούν: Μείνετε Σπίτι!  Σας χρειαζόμαστε όλους υγιείς και δυνατούς!»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.