Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης μαζί με μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της Οργάνωσης συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Αττικής Νικόλαο Πέππα στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΟΝΝΕΔ «Το σχολείο που θες» για το ζήτημα των σχολικών μεταφορών.
Η καμπάνια της ΟΝΝΕΔ και η πρόταση που έχει κατατεθεί από την Οργάνωση στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας έχει εν πολλοίς υιοθετηθεί στις εξαγγελίες που έγιναν από την Υπουργό Νίκη Κεραμέως, ωστόσο η προσπάθεια για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των υποδομών δεν σταματάει εδώ. 
Η Περιφέρεια Αττικής ως αρμόδια για τις σχολικές μεταφορές, εκπονεί ένα προηγμένο σχέδιο με στόχο να πραγματοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερες μεταφορές μαθητών και ιδιαίτερα παιδιών ΑμΕΑ και πρόκειται να κάνει νέες καινοτόμες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση δήλωσαν ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών.
«Το έργο των σχολικών μεταφορών είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικά για τους μαθητές ΑμΕΑ και τις οικογένειές τους αλλά και εξαιτίας του μεγέθους της Περιφέρειας Αττικής που μπορεί λόγω των αποστάσεων να δυσχεραίνει την εκπαιδευτική διαδικασία. Στόχος της πρότασης που καταθέσαμε στο Υπουργείο Παιδείας είναι να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές προκειμένου να μη στερείται κανένας μαθητές την εκπαίδευση και να την απολαμβάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.