Στη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείο Εσωτερικών που διοργάνωσε η Π.Ε.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ την Παρασκευή 28/2  εν όψει της κατάθεσης από το αρμόδιο Υπουργείο του νομοσχεδίου για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔΑ Τάσος Μαυρίδης. Από την πλευρά του Υπουργείο συμμετείχαν  ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, όσο, ο Υφυπουργός Θοδωρής Λιβάνιος και ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Σταυριανουδάκης.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:  «Διοργανώσαμε στην ΠΕΔΑ μια εποικοδομητική συζήτηση με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις συναδέλφων Δημάρχων σε μια ουσιαστική συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείο Εσωτερικών εν όψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κατατέθηκαν προτάσεις που θα συμβάλουν στην καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία των ΟΤΑ. Το επόμενο διάστημα θα καταθέσουμε και ως ΠΕΔ Αττικής συγκεκριμένες προτάσεις, στο πλαίσια μια γενικότερης διαβούλευσης και ουσιαστικού διαλόγου με το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να συμβάλουμε εποικοδομητικά στα θεσμικά θέματα, καθώς και σε αλλά σημαντικά ζητήματα της αυτοδιοίκησης».

Έπειτα από παρότρυνση του Γενικού Γραμματέα, κ. Μιχαήλ Σταυριανουδάκη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον τέως Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Δημήτριο Τζίτζιφα ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, έπειτα από πολύχρονη «μάχη» με την επάρατο νόσο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.