Σε προληπτική απολύμανση κοινόχρηστων χώρων  της πόλης, προχωρά  η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Πιο συγκεκριμένα, σάρωθρα και πλυστικά μηχανήματα πλένουν και απολυμαίνουν  καθημερινά πλατείες,  πεζόδρομους, πεζοδρόμια, παγκάκια, στάσεις λεωφορείων και σημεία που παρατηρείται συνωστισμός και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.
Σημειώνεται, ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλα τα οχήματα του τομέα Καθαριότητας, για την προστασία της υγείας των  εργαζομένων.
 Αποτέλεσμα εικόνας για ρεππας
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, τόνισε σε δήλωσή του, πως η Διεύθυνση Καθαριότητας με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, υλοποιεί μια σειρά προληπτικών ενεργειών που έχουν ως στόχο, τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού. «Καθημερινά οχήματα του τομέα Καθαριότητας πλένουν και απολυμαίνουν κοινόχρηστους χώρους, με σκοπό  να προστατεύσουμε  όσο γίνεται περισσότερο τη δημόσια υγεία.  Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και εναρμονιζόμαστε με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ», τόνισε ο κ. Ρέππας, ο οποίος κλείνοντας ανέφερε πως η Διεύθυνση Καθαριότητας θα συνεχίσει τη λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία της υγείας των δημοτών. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.