Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης συμμετείχε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών και Νοσηλευτριών στις 12 Μάϊου 2020. Σε μια συμβολική κίνηση το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης φωτίστηκε  ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς όλες τις νοσηλεύτριες και όλους τους νοσηλευτές που μάχονται καθημερινά στα νοσοκομεία. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα:

«Σήμερα 12 Μαΐου είναι μια μέρα αφιερωμένη σε όλο τον κόσμο στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες. Φέτος βρισκόμαστε μέσα σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση που πλήττει όλο τον πλανήτη, ενώ ο Παγκόσμιος  Οργανισμός  Υγείας χαρακτήρισε το έτος 2020 ως  ‘Έτος Νοσηλευτών/τριών και Μαιών’.
Έχοντας διατελέσει επί δύο σχεδόν χρόνια Αναπληρωτής Διοικητής του Σισμανογλείου Γενικού Νοσοκομείου έχω ζήσει από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις αγωνίες του νοσηλευτικού προσωπικού, την αγάπη και την προσφορά για τον άνθρωπο που επιδεικνύουν, αλλά και τη σημασία του για ένα εθνικό σύστημα υγείας.
Ως Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές μας και για αυτό φωτίσαμε συμβολικά το εμβληματικό κτίριο της πόλης μας, το Δημοτικό μας Θέατρο. Είναι μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης στους ήρωες των ημερών ανά τον κόσμο, που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των ασθενών και παλεύουν κάτω από αντίξοες συχνά συνθήκες». 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.