ΕΠΟ: Τα... άκουσαν Αυγενάκης και Γραμμένος από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ
Πλέον, το έχουμε εμπεδώσει όλοι… Όταν λένε κάτι τα… στόματα της «εξυγίανσης», τότε δεν ισχύει… Τι υποστήριζαν από το Πάρκο Γουδί όταν προ ημερών ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο για εκλογές στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο; Ότι – τάχα- ο υφυπουργός Αθλητισμού παραβίασε τα συμφωνηθέντα με την FIFA και την UEFA και η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.
Μάλιστα, οι ίδιες φωνές από το Πάρκο Γουδί φοβέριζαν ότι θα καλέσουν τις δύο συνομοσπονδίες… Πράγματι, για κακό δικό τους τις φώναξαν… Μόνο που η FIFA και η UEFA δικαίωσαν τον Λευτέρη Αυγενάκη και «άδειασαν» την ΕΠΟ σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση!
Με την επιστολή τους, η FIFA και η UEFA προτρέπουν την ΕΠΟ να αρχίσει διάλογο με την Κυβέρνηση για την ημερομηνία των εκλογών. Οι δύο συνομοσπονδίες αποδέχονται ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη η πανδημία του κορωνοϊού και επί της ουσίας, να μετατεθούν οι αρχαιρεσίες σε μία πιο ασφαλή ημερομηνία.
Πρόκειται για ένα ράπισμα στη διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου, αλλά και στους πατρώνες του, οι οποίοι πίστευαν ότι θα συνεχίσουν την ασυδοσία τους. Όμως, η άμμος στην κλεψύδρα τους αδειάζει…

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.