Την Τρίτη 26 Μαΐου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το όγδοο κατά σειρά ΟΝΝΕΔ Talk, στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων της ΟΝΝΕΔ που στόχο έχει την ενημέρωση των νέων για τα ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση του κορωνοϊού σε διάφορους τομείς, αλλά και το σχέδιο για την επαναφορά στην κανονικότητα.
Καλεσμένος της ΟΝΝΕΔ ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο οποίος θα συμμετάσχει σε μια ουσιαστική συζήτηση για τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό ζήτημα καθώς και την εθνική αλλά και ευρωπαϊκή του διάσταση. Ο Υπουργός θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και των συμμετεχόντων στη συζήτηση.
Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επόμενο θέμα συζήτησης στα ΟΝΝΕΔ Talks το μεταναστευτικό με καλεσμένο μας τον καθ’ύλην αρμόδιο Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή του. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ακόμη μια ουσιαστική συζήτηση πάνω σε ένα ζήτημα που μας αφορά όλους».
Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας με τους εξής τρόπους:
  • Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση onnedtalks@onned.gr
  • Μέσω μηνύματος στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook
  • Με μήνυμα στο Instagram της ΟΝΝΕΔ
Το όγδοο ΟΝΝΕΔ Talk μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube, ενώ η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά και στα social media.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.